Biznet mobilni telefoni

Vesti

Mts BizNet - Novo ime komunikacije - Novi portal
Mts BizNet - Novo ime komunikacije - Novi portal

MTS BizNet - Novo ime komunikacije - Novi portal

Inovacije. Tehnologija. Rešenja.

Vama na usluzi.

Shodno velikom interesovanju, širokoj ponudi proizvoda i usluga - kreirali smo novi portal – vama na usluzi.

Naš internet tim stalno radi na poboljšanju korisničkog iskustva, dopuni i ažurnosti lagera, kao i na objavi najaktuelnijih vesti i novosti iz sfere novih tehnologija i telekomunikacija.

Naravno, svaka Vaša sugestija, pohvala ili primedba je dobrodošla na biz-net@mts.rs.

detaljnije
WiFi za autobuse i autoprevoznike
WiFi za autobuse i autoprevoznike

WiFi za autobuse i autoprevoznike

Novo u ponudi - usluga WiFi BUS, sada dostupna i manjim autoprevoznicima i taksi vozilima, a sve u cilju konstantnog i brzog pristupa internetu. WiFi je namenjen autoprevoznicima, turističkim agencijama, taksi vozilima i svim ostalim prevoznicima, koji svojim putnicima žele da ponude dodatnu pogodnost. Putnici se mogu lako povezati na internet preko mobilnog telefona, tableta ili laptopa, a u današnje vreme brzog prenosa informacija, internet je postao neminovnost koju uz WiFi BUS možete pretvoriti u svoju prednost.

detaljnije

MTS BIZNIS CALL CENTAR

MTS Kontakt Centar za mala i srednja preduzećaMTS Kontakt centar za poslovne korisnike 011 20 80 555

Poslovnim korisnicima na raspolaganju je i broj telefona MTS Biznis kontakt centra  011 20 80 555 za prodaju usluga - direktna linija.

Bilo da ste postojeći poslovni korisnik Mts-a ili tek želite da sklopite novi ugovor uz prenos brojeva iz druge mreže, na raspolaganju smo Vam svakog radnog dana od 09 do 17h.

Naši ljubazni agenti će odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za prodaju novih usluga ili obnovu postojećeg ugovora, uz uvek najbolje uslove - i uvek rado pomoći oko izbora mts ponuda telefona.

Svakog korisnika koji sklopi ugovor do 31.12.2016. očekuju i dodatni popusti i nagrade. Informišite se kod Vašeg agenta o svim pogodnostima Biznis korisnika MTS-a.