Biznet mobilni telefoni

O nama

BizNet - Novo ime komunikacije

BizNet mobilni telefoniOd nastanka BizNet se razvijao u regionalnog pouzdanog partnera sa značajnim iskustvom u razvijanju, savetovanju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva.

Osnovani 2008. godine, kao agencija za Internet marketing i računarsko programiranje i jedna smo od kompanija orjentisana ne samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i zelenoposlovanje.

Članica smo Udruženja E-Razvoj i u potpunosti podržavamo elektronsko preduzetništvo i razvoj u Srbiji.

Od 2015. godine postajemo partner sa Telekom Srbija AD, čime je tržištu omogućen širok spektar informaciono-telekomunikacionih poslovnih rešenja i usluga.

Partnerstvom sa vodećom telekomunikacionom kompanijom u okruženju, svojim korisnicima smo uspeli da pružimo kompletna rešenja iz domena telekomunikacija.

Pored najbolje ponude mobilnih telefona, trudimo se da našim klijentima omogućimo najatraktivniju ponudu mts usluga i paketa, uz posebne pogodnosti.